Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER

Offshore travel uitbesteden bij een Travel Management Company

Overweegt u om uw offshore travel uit te besteden? Dan bent u op de goede plek bij Munckhof Business Travel. Met onze online boekingstool AVA Maritime kunt u flexibel en tegen zeelieden tarieven tickets boeken, wijzigen én annuleren. Het regelen van uw offshore travel was nog nooit zo eenvoudig!

 

Offshore travel uitbesteden of zelf regelen?

Al onze klanten hebben ooit voor het kruispunt gestaan: moet ik mijn offshore travel uitbesteden of zelf regelen? Als het aantal tickets beperkt is, is het een prima optie om zelf te boeken via websites als Cheaptickets of Skyscanner. Als het wat gecompliceerder wordt, merken we dat veel bedrijven er bij gebaat zijn het boeken van tickets uit te besteden bij een Travel Management Company. Wij weten als geen ander hoe dynamisch het scheepsvaartverkeer is. Daarom is het belangrijk om samen te werken met een Travel Management Company die deskundig, flexibel en creatief is.

 

Offshore travel regel je bij Munckhof Business Travel

Als Travel Management Company hebben wij jarenlange ervaring met gespecialiseerde dienstverlening en de offshore tarieven die wij mogen hanteren. Ons partnership gaat verder dan enkel het boeken van een ticket. Wij hebben ons nadrukkelijk verdiept in de werkprocessen binnen de maritieme sector. Daar hebben wij onze werkwijze volledig op afgestemd.

 


Sinds 1927
Jarenlange ervaring in personenvervoer en zakenreizen.

24/7 support
Onze eigen consultants zijn altijd bereikbaar.

Refund beheer
Overzicht en verzilvering van al uw refunds en vouchers.

Samenwerking
Wij staan rechtstreeks in contact met airlines en Ministerie BuZa.

Geen wachttijden
Binnen 10 seconden heeft u één van onze medewerkers aan de telefoon.

Traveller tracking
Wij weten altijd waar reizigers zich bevinden.


 

Onze vestigingen in Groningen en Schiedam liggen aan de haven. Hierdoor staan onze teams letterlijk en figuurlijk dicht bij u. Om u volledig te ontlasten bieden wij een online boekingstool aan voor het boeken van zeelieden tickets. Deze tool (AVA Maritime) biedt diverse voordelen:

  • Volledig aanbod van tickets tegen zowel marine als public fares;
  • Gratis ticketing deadline – ook voor non-refundable tickets;
  • In een paar klikken uw ticket boeken, wijzigen of annuleren in AVA Maritime of in de app;
  • Totaaloverzicht van uw boekingen;
  • Naadloze integratie met uw crewing software;
  • Toegang tot 24/7 support van onze ervaren travel consultants.


Bent u geïnteresseerd in een onze online boekingstool voor offshore travel? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij vertellen u graag meer over AVA Maritime. 

Mascha Boelens

Result Manager
E: mascha.boelens@munckhof.nl
T: +31 77 397 42 56

Al meer dan 1300 bedrijven gingen u voor:

Munckhof Business Travel houdt u op de hoogte.

Op de hoogte blijven van alle updates op het gebied van zakenreizen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Subscribe