Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER

AVA Book: dé online boekingstool voor zakenreizen

Wilt u eenvoudig en snel zakenreizen boeken en direct overzicht krijgen wanneer u dat wenst? Dat kan! AVA Book is dé online boekingstool voor zakenreizen die gegarandeerd bij uw bedrijf past.

 

Zelf regelen of uitbesteden?

Twijfelt u nog tussen het zelf organiseren of uitbesteden van uw zakenreis? Voor korte en eenmalige reizen binnen Europa is het vaak nog wel te doen om zelf tickets te bestellen via websites als Skyscanner of Cheaptickets. Voor meer complexe reizen is een zakenreisbureau die de beschikking heeft over een overzichtelijke boekingstool geen overbodige luxe.

 

Kosteloze boekingstool voor zakenreizen

AVA Book is een travel management tool die wij al jaren succesvol bij onze klanten inzetten. De tool biedt een kosteloze portal die een snelle instap in het boeken van online zakenreizen mogelijk maakt. U profiteert hierbij van een lagere ticket fee, krijgt de mobiele app ter beschikking en u kunt gebruik maken van de 24-uursservice van Munckhof.

AVA Book biedt u:

  • Een compleet overzicht van vluchten, hotels en autohuur
  • Volledige integratie met Booking.com
  • Ook low-cost carriers zijn bij ons boekbaar
  • Volleidg inzicht in waar uw reizigers zich bevinden
  • Persoonlijke 24-uurs servicedienst

 

Totaaloverzicht met uw online boekingstool voor zakenreizen

Wij snappen dat u 24/7 inzicht wilt in waar uw reizigers zich ter wereld bevinden. Naast de kosteloze boekingstool AVA Book Free, bieden we ook uitgebreidere portals waarin we al uw online en offline reserveringen kunnen integreren. Hiermee heeft u altijd een totaaloverzicht in al uw boekingen.

 

Maatwerk pakketten

Naast onze standaard pakketten, bieden we ook maatwerk pakketten. Deze pakketten bieden oneindig veel mogelijkheden als het gaat om reisbeleid, contractafspraken en reisautorisatie.

 

Waarom Munckhof Business Travel?

Met onze online boekingstool voor zakenreizen stellen wij u centraal. Het is onze missie om het boeken van zakenreizen prettiger, efficiënter en effectiever te maken.

 


Sinds 1927
Jarenlange ervaring in personenvervoer en zakenreizen.

24/7 support
Onze eigen consultants zijn altijd bereikbaar.

Refund beheer
Overzicht en verzilvering van al uw refunds en vouchers.

Samenwerking
Wij staan rechtstreeks in contact met airlines en Ministerie BuZa.

Geen wachttijden
Binnen 10 seconden heeft u één van onze medewerkers aan de telefoon.

Traveller tracking
Wij weten altijd waar reizigers zich bevinden.


 

Bent u geïnteresseerd in een online boekingstool voor zakenreizen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. 

Mascha Boelens

Result Manager
E: mascha.boelens@munckhof.nl
T: +31 77 397 42 56

Al meer dan 1300 bedrijven gingen u voor:

Munckhof Business Travel houdt u op de hoogte.

Op de hoogte blijven van alle updates op het gebied van zakenreizen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Subscribe