Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER

Online uw zakenreis boeken

Wij begrijpen dat u snel en gemakkelijk uw zakenreis wilt boeken. Of het nu gaat om een conferentie, beurs, klantbezoek of ander zakelijk evenement. Met onze boekingstool AVA Book kunt u snel en eenvoudig online uw vliegtickets, treintickets, hotelovernachting, huurauto of transfer boeken. Bovendien profiteert u van de service van een zakelijk reisbureau en staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u ter beschikking om met u mee te kijken.

 

Zakenreizen boeken: dat kan ik toch gewoon zelf?

Veel mensen denken bij het boeken van een zakenreis vaak alleen aan het boeken van een ticket. Bij het organiseren van een zorgeloze zakenreis komt echter heel veel meer kijken dan alleen dat. De reis die u gaat boeken, dient bijvoorbeeld te passen binnen het reisbeleid van uw bedrijf. Bovendien is het belangrijk dat de reiziger beschikt over de juiste reisdocumenten. En heeft u al gedacht aan de zorgplicht, de zogenaamde duty of care?

 

Munckhof Business Travel

Munckhof Business Travel is een zakelijk reisbureau. Wij zijn gespecialiseerd in het boeken van zakenreizen en garanderen u excellente service. Wij nemen al uw zorgen uit handen. Onze ervaren business travel consultants luisteren naar uw wensen en eisen en maken gebruik van geavanceerde technologie om een zakenreis te organiseren die naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften.

 


Sinds 1927
Jarenlange ervaring in personenvervoer en zakenreizen.

24/7 support
Onze eigen consultants zijn altijd bereikbaar.

Refund beheer
Overzicht en verzilvering van al uw refunds en vouchers.

Samenwerking
Wij staan rechtstreeks in contact met airlines en Ministerie BuZa.

Geen wachttijden
Binnen 10 seconden heeft u één van onze medewerkers aan de telefoon.

Traveller tracking
Wij weten altijd waar reizigers zich bevinden.


 

Zelf online zakenreis boeken

Het is bij ons ook mogelijk om de regie in eigen hand te houden en zelf online uw zakenreis te boeken. Met onze boekingstool AVA Book kunt u zelf uw vliegtickets, hotel, autohuur, transfer of treintickets boeken. Het voordeel van zelf online uw zakenreis boeken is dat u ieder moment van de dag kunt boeken. Al uw boekingen kunt u beheren in één overzicht. En bovendien kunt u gebruik maken van de diensten van een professioneel zakenreisbureau dat achter u staat. Zo kunt u profiteren van onze 24/7 bereikbaarheidsdienst en aanvullende functionaliteiten als rapportagemogelijkheden. Wel zo handig.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. 


Mascha Boelens
Result Manager
E: mascha.boelens@munckhof.nl
T: +31 77 397 42 56

 

Al meer dan 1300 bedrijven gingen u voor:

Munckhof Business Travel houdt u op de hoogte.

Op de hoogte blijven van alle updates op het gebied van zakenreizen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Subscribe