Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER

Uw zakenreis laten organiseren door een business travel agency

Overweegt u uw zakenreis te laten organiseren door een business travel agency? Dat lijkt ons verstandig! Het lijkt namelijk heel eenvoudig om zelf via Skyscanner of Cheaptickets op zoek te gaan naar de goedkoopste vliegtickets. Maar heeft u ook gedacht aan uw travel policy, uw duty of care en reisdocumenten? En wat doet u in het geval van een calamiteit?

 

Zelf regelen of uitbesteden bij een busienss travel agency?

Het kan heel eenvoudig zijn om zelf uw zakenreis in elkaar te zetten. Het merendeel van de bedrijven kiest er echter voor om hun zakenreizen uit te besteden bij een business travel agency. Een korte en eenmalige reis binnen Europa is snel geboekt, maar voor complexere reizen is deskundigheid wel gewenst. Zeker als er meerdere vluchten geboekt moeten worden met hotelreserveringen en waarbij het ook nog eens mogelijk is dat de data tussentijds wijzigen. Een business travel agency kan u volledig ontlasten en helpt u met alles omtrent zakenreizen: van taxi, ticket en hotel tot huurauto en verzekering.

 

Waarom business travel uitbesteden bij Munckhof?

Als business travel agency hanteren wij een persoonlijke benadering. Uw reizigers staan voor ons centraal. Onze missie is dan ook om het boeken van zakenreizen prettiger, efficiënter en effectiever te maken.

 


Sinds 1927
Jarenlange ervaring in personenvervoer en zakenreizen.

24/7 support
Onze eigen consultants zijn altijd bereikbaar.

Refund beheer
Overzicht en verzilvering van al uw refunds en vouchers.

Samenwerking
Wij staan rechtstreeks in contact met airlines en Ministerie BuZa.

Geen wachttijden
Binnen 10 seconden heeft u één van onze medewerkers aan de telefoon.

Traveller tracking
Wij weten altijd waar reizigers zich bevinden.


 

Om het u makkelijk te maken hebben wij een online boekingstool, waarmee tickets, hotels, et cetera eenvoudig met elkaar vergeleken én geboekt kan worden. AVA Book is de (mobiele) app die transparantie biedt en alle boekingen in één oogopslag inzichtelijk maakt.

Bij het gebruik van onze AVA-module kunt u bovendien altijd terugvallen op de expertise van onze travel consultants en onze 24/7 assistentie. Zo maken wij uw zakenreis succesvol.


Overweegt u uw zakenreis te laten organiseren door een business travel agency? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. 

Mascha Boelens

Result Manager
E: mascha.boelens@munckhof.nl
T: +31 77 397 42 56

Al meer dan 1300 bedrijven gingen u voor:

Munckhof Business Travel houdt u op de hoogte.

Op de hoogte blijven van alle updates op het gebied van zakenreizen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Subscribe