Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER

Zakelijk reizen doe je met Munckhof Business Travel

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Dat begrijpen we! De laatste jaren heeft zakelijk reizen een heel andere lading gekregen. Voor de pandemie was het boeken van zakenreizen een vanzelfsprekendheid. Vandaag de dag neemt het veel meer vragen en verantwoordelijkheden met zich mee. Wat dacht je van een travel policy, duty of care, traveller tracking, kostenreductie of reisdocumenten? De experts van Munckhof Business Travel helpen u graag met al uw vragen.

 

Een zakenreis boeken, dat kan ik toch gewoon zelf?

Natuurlijk begrijpen wij dat het relatief eenvoudig is om als bedrijf zelf zakenreizen te boeken via websites als Cheaptickets of Skyscanner. Wat vaak echter vergeten wordt is dat het boeken een flinke administratieve rompslomp met zich meeneemt. Het is best tijdrovend om consequent de beste deals in de gaten te houden. En heeft u wel eens nagedacht over mogelijke calamiteiten die zich kunnen voordoen tijdens zakelijk reizen?

Als zakelijk reisbureau neemt Munckhof Business Travel al uw zorgen uit handen. Wij kunnen de meest voordelige reizen voor u boeken door direct contact met airlines en het gebruik van onze slimme systemen. Bij calamiteiten kunt u terugvallen op uw eigen team van reisexperts.

 

Waarom zakelijk reizen met Munckhof Business Travel?

Munckhof Business Travel stelt de mens centraal. Hierdoor geloven wij dat zakelijk reizen prettiger, efficiënter en effectiever kan. Persoonlijk contact, dat is voor ons heel belangrijk. Wij zetten net dat ene stapje extra om uw zakenreis succesvol te maken.

 


Sinds 1927
Jarenlange ervaring in personenvervoer en zakenreizen.

24/7 support
Onze eigen consultants zijn altijd bereikbaar.

Refund beheer
Overzicht en verzilvering van al uw refunds en vouchers.

Samenwerking
Wij staan rechtstreeks in contact met airlines en Ministerie BuZa.

Geen wachttijden
Binnen 10 seconden heeft u één van onze medewerkers aan de telefoon.

Traveller tracking
Wij weten altijd waar reizigers zich bevinden.


 

Met de kennis van uw bedrijf en zakenreizigers, onze online boekingstool AVA Book en 24/7 assistentie maken wij uw zakenreis succesvol. Wanneer u zelf graag de regie in handen heeft, kunt u via de mobiele app van AVA Book zelf vluchten, hotels, huurauto’s en nog veel meer vergelijken. U kunt dit ook integreren met uw eigen corporate spaarprogramma. Daarnaast kunt u altijd terugvallen op de expertise van Munckhof Business Travel zodat u zorgeloos zakelijk kunt reizen.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. 

Mascha Boelens

Result Manager
E: mascha.boelens@munckhof.nl
T: +31 77 397 42 56

 

Al meer dan 1300 bedrijven gingen u voor:

Munckhof Business Travel houdt u op de hoogte.

Op de hoogte blijven van alle updates op het gebied van zakenreizen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Subscribe