Meer Met Munckhof BUSINESS TRAVEL HET TEKEN VAN KWALITEIT IN ZAKENREIZEN Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MUNCKHOF MEER MET MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service EXCELLENTE SERVICE MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Excellente service Meer Excellente service MEER Meer kosten besparen KOSTEN BESPAREN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer kosten besparen Meer kosten besparen MEER Meer Met Munckhof HEALTH, RISK & SAFETY MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL Meer Met Munckhof Meer Met Munckhof MEER

Zakenreizen boeken via een zakenreisbureau

Het boeken van een zakenreis neemt veel vragen met zich mee, zeker nu. Denk bijvoorbeeld aan een travel policy, duty of care, kostenreductie, traveller tracking, coronamaatregelen per bestemming, reisdocumenten, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Als full service zakenreisbureau helpen we u graag met al deze onderwerpen en het zo efficiënt mogelijk boeken van zakenreizen.

 

Zelf zakenreizen boeken of via een zakenreisbureau?

Wij begrijpen dat het heel eenvoudig is om zelf zakenreizen te boeken via Cheaptickets of Skyscanner. Het is echter belangrijk niet te vergeten dat het een enorme administratieve romslomp met zich meebrengt en tijdrovend is om continu de beste deals in de gaten te houden.

Een zakenreisbureau neemt al uw zorgen uit handen. Door het gebruik van slimme systemen en direct contact met airlines kunnen de meest voordelige reizen voor u geboekt worden. Daarnaast is het mogelijk om bij calamiteiten terug te vallen op uw eigen team van reisexperts.

 

Waarom Munckhof Business Travel?

Wij geloven dat zakenreizen boeken prettiger, efficiënter en effectiever kan door de mens centraal te stellen in onze dienstverlening. Daadwerkelijk persoonlijk contact, dat is voor ons belangrijk. Onze missie is om uw zakenreis succesvol te maken. Wij zetten net dat ene stapje extra.

 


Sinds 1927
Jarenlange ervaring in personenvervoer en zakenreizen.

24/7 support
Onze eigen consultants zijn altijd bereikbaar.

Refund beheer
Overzicht en verzilvering van al uw refunds en vouchers.

Samenwerking
Wij staan rechtstreeks in contact met airlines en Ministerie BuZa.

Geen wachttijden
Binnen 10 seconden heeft u één van onze medewerkers aan de telefoon.

Traveller tracking
Wij weten altijd waar reizigers zich bevinden.


 

Als u zelf graag de regie heeft over het boeken van uw zakenreis, bieden wij u onze boekingstool AVA Book. Deze mobiele app brengt het aanbod rondom (zaken)reizen samen. U kunt huurauto’s, vluchten, hotels en nog veel meer in één omgeving vergelijken en integreren met uw eigen corporate spaarprogramma. Als u gebruik maakt van AVA kunt u te allen tijde terugvallen op de expertise van Munckhof Business Travel. 

Als erkend zakenreisbureau kunnen wij ook het volledige proces van zakenreizen boeken uit handen nemen. Wij helpen niet alleen om de kosten te drukken. Met de kennis over uw organisatie en zakenreizigers, onze online boekingstool AVA Book en 24/7 assistentie maken wij uw zakenreizen succesvol.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. 

Mascha Boelens

Result Manager
E: mascha.boelens@munckhof.nl
T: +31 77 397 42 56

Al meer dan 1300 bedrijven gingen u voor:

Munckhof Business Travel houdt u op de hoogte.

Op de hoogte blijven van alle updates op het gebied van zakenreizen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Subscribe