Groene Ambities Vliegtuig BEWUSTERE KEUZES MAKEN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL MEER Groene ambities trein BEWUSTERE KEUZES MAKEN MEER MET MUNCKHOF BUSINESS TRAVEL MEER

Duurzaamheid

Bij het organiseren van zakenreizen hoort een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Niet voor niets zien wij dat steeds meer bedrijven aandacht besteden aan het klimaat bij het opstellen van hun reisbeleid. Als Travel Management Company ondersteunen wij u graag bij uw groene ambities op het gebied van internationale zakenreizen. Wij kunnen u informeren en faciliteren bij het maken van duurzame(re) keuzes. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de CO2-uitstoot van uw zakelijke reizen inzichtelijk maken middels geavanceerde rapportages en dashboard. Op basis van deze data kan uw organisatie bewustere keuzes maken en uw CO2-voetafdruk verkleinen en eventueel (deels) compenseren.

Green Ambitions Program

Als deelnemer aan ons Green Ambition-programma profiteert uw organisatie van diverse voordelen om duurzamere keuzes te maken bij reizen.

  • Ontvang onze informatieve Green Ambitions-nieuwsbrief met tips, tricks, en relevante artikelen over duurzaamheid, waaronder interviews met klanten en nieuws van partners zoals CNG.
  • Krijg toegang tot AVA Analytics Basic of Premium, inclusief een sustainability dashboard, voor inzicht in diverse duurzaamheidsreisgegevens en bekijk het businessmodel vanuit Travelogix.
  • Tweemaal per jaar kunt u deelnemen aan de Green Ambitions Review Meeting met een toegewijde accountmanager van Munckhof, waarbij de vooraf gestelde groene reisdoelen worden geëvalueerd met behulp van de gegevens uit AVA Analytics.
  • Compenseer CO2-emissies via onze partner CNG of kies uit enkele ‘groene’ fondsen/projecten, zorgvuldig geselecteerd door Munckhof, of overweeg het oprichten van uw eigen stichting.

Join the Green Ambitions Program

Munckhof Business Travel Green Ambition Program is meer dan een programma; het is een partnerschap dat uw organisatie helpt duurzaam te ondernemen en een positieve impact te hebben op de wereld. Meer weten over het Green Ambitions Program? Bekijk dan het volledige programma.

Nieuws & Blogs

Bekijk hieronder de meeste recente artikelen en blogs over het thema duurzaamheid binnen de travel industrie. Wilt u op de hoogte blijven van dit thema? Schrijf u dan in voor onze ‘Green Ambitions’ nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Qatar Airways tekent deal met Shell voor duurzame luchtvaartbrandstof voorziening
Etihad Airways uitgeroepen tot milieuvriendelijkste luchtvaart maatschappij van het jaar 2023
Turkish Airlines onderstreept duurzame ambities met speciaal toestel
NS International
Groen reizen groeit
KLM breidt aanpak voor Sustainable Aviation Fuel verder uit
Eurostar
Op zakenreis met de trein: het comfortabele alternatief voor de middellange afstand

Blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief Green Ambitions

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen met betrekking tot duurzaamheid in zakenreizen? Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven voor nieuwsbrief